Cadouri de Crăciun pentru femei: gadgeturi pe care le poți dărui de Sărbători

de: Bogdan Cristea
14 12. 2016

Au mai rămas doar câteva zile până la sărbătorile de final de an, iar în acest articol am inclus câteva sugestii pentru cei care caută cadouri de Crăciun pentru femei.

Grație numeroaselor campanii de reducere din această perioadă, este extrem de ușor să găsiți cadouri de Crăciun pentru femei. eMAG are numeroase oferte, iar aici găsiți o listă întreagă de sugestii. Mai jos, am inclus doar trei dintre produsele care au reușit să ne atragă atenția.

Cadouri de Crăciun pentru femei – Brățară fitness Garmin Vivofit

Oricine fan al activităților sportive ar trebui să aibă o brățară de fitness. Garmin Vivofit e una dintre cele mai bune și accesibile ca preț. Monitorizează caloriile arse, calitatea somnului, are o autonomie de peste un an și este rezistentă la apă. O puteți cumpăra de AICI.

eBook Reader New Kindle Glare 6

În cazul în care persoana căreia vreți să-i faceți o surpriză se numără printre cele care citesc mult, atunci un Kindle Glare 6 este ceea ce căutați. Este cu siguranță unul dintre cele mai bune eBook readere de pe piață, grație contrastului mare al ecranului tactil și autonomiei de 8 săptămâni a bateriei. Îl găsiți, alături de alte posibile cadouri de Crăciun pentru femei, AICI.

Cadouri de Crăciun pentru femei – Camera Video Sport Sencor 3CAM 2000

Sencor 3CAM 2000 este un dispozitiv potrivit pentru toți cei care caută o cameră video sport accesibilă și una dintre cele mai interesante opțiuni când vine vorba de cadouri de Crăciun pentru femei. Aceasta are un display TFT cu o diagonală de 1,5 inci, este rezistentă la apă până la o adâncime de 60m și beneficiază de un unghi de vizibilitate este de 120 grade. De asemenea, avem parte și de un difuzor integrat și micro USB și mini HDMI. Puteți include un card de până la 32GB, iar camera se găsește AICI.